fbpx
Your Cart

30 de ani alături de șoferi de TIR

Livrare gratuită de la 200 RON

Relații cu clienți - +36 70 669 1959

Plata & livrare

Informații legate de plată

Plată cu cardul

 

Dacă modificați comanda după aceasta, vă rugăm să contactați Serviciul nostru Clienți la +36 70 669 1959 sau la [email protected].

Cumpărare fără TVA!

Persoanele juridice pot cumpăra din magazinul online Convoy Truck Shop fără plata TVA. Convoy Truck Shop administrat de Ezüsthajó Kft. are sediul în Ungaria, astfel persoanele juridice din România cu CIF European la finalizarea comenzii primesc deducere de TVA conform legilor Europene. Aceasta se aplică numai la comenzile cu plata cu cardul și livrare prin curier. Pentru mai multe detalii de legislație accesați portalul europa.eu.

Informații legate de livrare

Livrare către România

– Livrare prin curier – gratis

Produsele achiziționate în magazinul nostru web sunt livrate gratuit în România pentru comenzile de peste 300 RON și mai puțin de 50 kg net. Transportul peste 50 kg va fi taxat suplimentar. Pentru valoarea exactă a acesteia, vă rugăm să contactați serviciul nostru de informații la +36 70 669 1959.

Dacă valoarea comenzii ajunge sau depășește 200 RON și este mai mică de 50 kg net, plata se face în webshop cu card bancar, livrarea este gratuită și nu mai trebuie să plătiți nimic la curier!

Produsul va fi livrat în termen de minim 1-2 zile lucrătoare și maxim 1 săptămână de la data comenzii Dumneavoastră (cu excepția produselor care nu sunt in stoc).

– Livrare prin curier – cu plată

Livrarea comenzilor a căror valoare nu depășește 200 RON se taxează în felul următor:

0-3 kg = 20 RON

3-5 kg = 30 RON

Livrare către alte țări UE*

Datorită cererilor de la șoferi de TIR situate în deplasare sau cu reședința în alte state decât România am deschis modalitatea de a comanda și de a livra către alte țări decât România.

Livrăm către: țările UE și Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

În acest caz finalizarea comenzii se modifică în felul următor: la finalizarea comenzii Cumpărătorul trebuie să ceara o calculatie de preț pentru transport, care va fi calculat de echipa Convoy Truck Shop. Cererea se face prin apăsarea butonului de pe formularul de comandă obținut la pagina de finalizare a comenzii. După obținerea unei oferte de la o firmă de specialitate (ex. DHL, DPD, etc.) valoarea va fi comunicată către client, și clientul primește un e-mail cu un link prin care poate să-și continuă finalizarea comenzii. După acceptarea sumei de transport, clientul finalizează comanda și urmează să transfere valoare totală a comenzii în contul nostru bancar. După intrarea sumei în contul Convoy Truck Shop, coletul va fi expediat în cel mai scurt timp.

*Convoy Truck Shop România nu livrează în Ungaria, deoarece comenzile către Ungaria se fac de pe siteul nostru convoy.hu.

Livrare gratuită

pentru comenzi peste 200 RON

Returnare ușoară

Ai 14 zile să te râzgăndești

Garanția calității

Avem 30 de ani de experiență

100% siguranță la plată

Plătește cu cardul fără griji

Deschide chat!
Salut! Ai nevoie de ajutor?
Bună!
Cum te putem ajuta?